Gelegen in Biddinghuizen in de provincie Flevoland vindt u het welbekende attractiepark: Walibi Holland. Walibi Holland is een attractiepark met meer dan 30 attracties om je grenzen te verleggen! Een pretpark dat veel bezoekers krijgt en dus ook het nodige onderhoud nodig heeft. Hoe ze dat doen?

Sinds 3 jaar levert Nelf Paints producten voor het onderhouden van dit prachtige attractiepark. Jaarlijks komen hier vele bezoekers van jong en oud. Door het intensieve gebruik van het park zijn kwalitatief goede producten belangrijk zodat de veiligheid en de uitstraling van het park onderdeel worden van een unieke ervaring.

Voor het jaarlijks terugkerende evenement: Halloween Fright Nights heeft Nelf Paints ook de producten geleverd. Zie hieronder een kleine sfeerimpressie van de mogelijkheden.

Walibi Holland over Nelf

“Wij werken nu 3 jaar op Walibi met verschillende producten van Nelf. Als wij vragen hebben over ondergronden of ander advies, staat Nelf direct voor je klaar, prettige samenwerking.

Ons favoriete product is de Nelfalite Xtreme 4 Seasons. Deze is goed te verwerken in alle seizoenen, heeft een goede vloeiing en zorgt voor een strak eindresultaat.”

Ben jij benieuwd wat Nelf Paints voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op en wij zullen advies op maat geven.

(c) Nelf Paints alle rechten voorbehouden 2024