NELF voor jou

NELF voor jou Met meer dan 100 jaar ervaring in de verfindustrie is NELF hét merk voor de professionele markt.
Dé verf voor bouw en onderhoud

Wat je klus ook is, wij hebben de bouwverven van meesterlijke kwaliteit waar jij mee kunt scoren. Producten die zich in de praktijk allang hebben bewezen en altijd voldoen aan de laatste kwaliteitsstandaarden. Verven die prettig en snel werken met een hoge dekkingsgraad en lange (buiten)duurzaamheid. Wist je dat Nelf daarom ook vaak wordt gekozen voor onderhoud van monumenten?

 

Check hier ons bouwassortiment
Industriële metaalcoatings

Ga je industriële installaties, silo’s of constructies coaten? Dan staan we voor je klaar met hoogwaardige industriële coatingsystemen. We hebben een compleet assortiment metaalcoatings, bestaande uit één- en twee componenten producten. Perfect verwerkbaar met kwast, roller en spuit. Zo bescherm je metaal langdurig tegen corrosie, chemische invloeden en mechanische belasting.

Check ons coatingassortiment
Op maat voor de houtverwerkende industrie

Voor timmerfabrieken en andere ‘houtverwerkers’ hebben we perfect verwerkbare producten voor de meest gebruikte verftechnieken, zoals spuiten en dompelen. Natuurlijk denken we met je mee over de best mogelijke toepassing. Onze verf is verkrijgbaar in alle gangbare kleuren. Ze zijn ook los als aflak verkrijgbaar. Kleine schades bijwerken na plaatsing op de bouwplaats in dezelfde kleur is dus geen enkel probleem.

Check ons coatingassortiment
De specialist voor de scheepvaart: NELF Marine

Als schipper of rederij wil je de investering in je schepen goed beschermen. Het is immers niet alleen je werk, maar ook je leven. De producten van Nelf Marine zijn speciaal voor de scheepvaart ontwikkeld. Daarmee zorg je dat alles er tiptop uitziet. Van romp en dek tot machinekamer en woning en interieur. Ook voor de jachtbouw hebben we de beste oplossingen.

Ga naar Nelfmarine.nl

Onze producten


Nelfalite Titan SB
Bekijk dit product

Nelfalite Xtreme 4 Seasons
Bekijk dit product

Nelfalite Xtreme PU Gloss
Bekijk dit product
(c) Nelf Paints alle rechten voorbehouden 2024