Project: Nordsee Hotel, Borkum
Schildersbedrijf: Lucas Hut, Assen
Grossier: Asser Glas en Verfhandel
Gebruikte producten: Topcoat AC

Samen met enkele Nederlandse onderaannemers heeft Lucas Hut uit Assen de buitenschil van het 86 kamers en 4 etages tellende Nordsee Hotel op het Duitse eiland Borkum onderhanden genomen. Er heeft gevelreiniging, betonreparatie, herstel van stucwerk en nieuw schilderwerk plaatsgevonden. Er was al ongeveer 25 jaar niets gedaan aan onderhoud, dus dat was ook hard nodig volgens Lucas Hut. De ondernemer werkt al jarenlang veel met Nelf Meesterlakken en daarom viel ook bij dit project de keuze op de muurverf van Nelf.

Nelfamur Topcoat AC

Het Nordsee Hotel op het Duitse eiland Borkum is, op aanraden van de adviseur van Nelf, volledig in de Nelfamur Topcoat AC geschilderd. Deze muurverf is een duurzame, zijdeglanzende en elastische dispersiemuurverf met een hoge buitenduurzaamheid. Door het toegepaste bindminddel is craquelévorming onmogelijk. Bovendien heb je bij zijdeglans minder vuilaanhechting en heeft het een zelfreinigend effect. Deze specificaties maken dat de Topcoat AC uitermate geschikt is voor de gevels van dit hotel.

Het hotel is geschilderd in de authentieke zuiver witte kleur die het ooit had, namelijk RAL 9016. Het hotel stond vroeger namelijk bekend als ‘Die Wieße Dame am Meer’ en dat wilden ze graag weer waarmaken.

Onze producten

je hebt nog geen producten geselecteerd
(c) Nelf Paints alle rechten voorbehouden 2024