De Provincie Drenthe staat bekend om haar prachtige natuurgebieden, authentieke steden en dorpen, maar ook om de diverse (fiets)bruggen, viaducten en sluizen in en over de kanalen die Drenthe doorsnijden. Die hebben natuurlijk op zijn tijd enig onderhoud nodig.

In samenwerking met de Provincie Drenthe en Kuurman Schilders zijn diverse bruggen, viaducten en de gebouwen weer voorzien van een nieuwe laag verf! Hierdoor zijn ze weer vele jaren beschermd tegen weer en wind. Het houtwerk aan de gebouwen is onderhouden met Nelfapré 4 Seasons grondlak in combinatie met Nelfalite Xtreme 4 Seasons als aflak, de duurzame oplossing voor elk seizoen. Een unieke combinatie met eigenschappen als sneldrogend, te gebruiken bij lage temperaturen en al na 2 uur geen risico op condens- of regenschade. Het 4 Seasons systeem van Nelf is ontwikkelt voor een optimale verwerking onder vrijwel alle weersomstandigheden, ideaal om toe te passen bij dit soort opdrachten.

De stalen leuningen van de bruggen en viaducten zijn afgewerkt met een hoogwaardig 2-componenten systeem. Als grondlaag is Nelfapox STL Premiumcoat toegepast met als supersterke eindlaag de 2-componenten polyurethaanlak Nelfadur Lakverf 2DN. De stalen zuigbuizen van het pompstation zijn afgewerkt met een sterke weerbestendige High Build vinyl coating, de Nelfamar HB Vinylcoating Zwart.

Onze producten

je hebt nog geen producten geselecteerd
(c) Nelf Paints alle rechten voorbehouden 2024