KLAAR VOOR DE TOEKOMST MET
NELFAGREEN AQUA PROTECT!

Lakverven bestaan voor een groot gedeelte uit oplosmiddelen welke vervliegen bij het aanbrengen van de verf en hebben niet de beste uitwerking op mens en milieu. In onze product ontwikkeling kijken we kritisch naar het reduceren van oplosmiddelen mét behoud van duurzame onderhoudscyclus. Wij geloven in de ontwikkeling van de watergedragen lakken, met weinig tot geen oplosmiddelen, als dé toekomst in verf. Wij zijn trots op onze nieuwe lijn Nelfagreen Aqua Protect, die fantastische eigenschappen heeft op dit gebied.

 

 

WAT MAAKT NELFAGREEN ZO GROEN?

Extreem laag percentage oplosmiddelen
(-90% t.o.v. oplosmiddelhoudende lakken)
Hoog percentage Biobased
(40 - 60% volgens carbon c14)

Zeer goede buiten duurzaamheid (tot 10 jaar)

Geproduceerd met wind en zonne-energie

VERMINDERING VAN
OPLOSMIDDELEN

NelfKoopmans streeft naar een verfwereld waarin we oplosmiddelen tot een minimum beperken. We kijken continue naar de balans tussen duurzaamheid op het gebied van milieu impact en duurzame bescherming van ondergronden. Duurzaamheid is opgenomen in de missie en visie van het bedrijf.

INTRODUCTIEVIDEO

Om meer aandacht te geven aan onze groene verf, is er een introductievideo geschoten. Hierin wordt extra ingezoomd op de USP’s. De video is te zien op onze YouTube kanaal. Klik op de onderstaande knop om de video te bekijken.

BEKIJK DE VIDEO

OP DE HOOGTE BLIJVEN?
VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA