Nelf heeft een nieuw innovatief product ontwikkeld, de Nelfapré 4 Seasons Grondlak, de oplossing voor elk seizoen. Een unieke combinatie met eigenschappen als sneldrogend, zijdeglanzend en te gebruiken bij lage temperaturen.

We kennen allemaal de 4 seizoenen producten wel in de markt. Het R&D van Nelf wilde een stapje verder in deze technologie en heeft gewerkt aan een grondlak welke zowel in de zomer als in de winter te verwerken is met extra eigenschappen. Wat deze grondlak zo uniek maakt is de combinatie van verwerkbaarheid bij lage temperaturen en het behoud van overschilderbaarheid binnen één dag. Bovendien is het één van de weinig grondlakken die naast de hiervoor benoemde eigenschappen ook een zijdeglanzend is. Hierdoor is het product ook als voorlak te gebruiken.

Op vrijwel elke ondergrond buiten kan de Nelfapré 4 Seasons Grondlak worden toegepast. De verwerkbaarheid kenmerkt zich door uitstekende vloei en kantendekking. Doordat het product duurzaam, elastisch en flexibel is kan het de werking van het hout opvangen.

De Nelfapré 4 Seasons Grondlak is verkrijgbaar in wit en kleuren via het Color Impression kleurenmengsysteem in 1 liter en 2,5 liter verpakkingen. Verkrijgbaar via de Nelf grossiers.

Bekijk ons nieuwste product hier. Benieuwd naar het interview met de SchildersVakkrant? Klik hier

Onze producten

je hebt nog geen producten geselecteerd
(c) Nelf Paints alle rechten voorbehouden 2024