Testimonials

Bekijk de testimonials van Nelf-gebruikers.

Wij werken nu 3 jaar op Walibi met verschillende producten van Nelf. Als wij vragen hebben over ondergronden of ander advies, staat Nelf direct voor je klaar, prettige samenwerking.

Ons favoriete product is de Nelfalite Xtreme 4 Seasons. Deze is goed te verwerken in alle seizoenen, heeft een goede vloeiing en zorgt voor een strak eindresultaat.

Walibi Holland

Marcel Schoemaker

Ik heb nu een aantal projecten met Nelf geschilderd. Ik ben vorig jaar november op aanraden van groothandel Workerz begonnen met de Nelfalite Titan SB.

Om het in eigen woorden te beschrijven: De Titan SB heeft werkelijk alles waar ik achter sta als professioneel vakman. De verwerking is werkelijk subliem, de dekking is echt uitmuntend en de glansgraad is te vergelijken met een spiegel. Met Nelf heb ik een meesterlijke verf gevonden waar ik als gepassioneerd schilder 100% achter sta. Nelf heeft alles om de hoogst haalbare kwaliteit te bereiken, en dat ook nog eens met een sublieme verwerking. Ik grap altijd met mijn contactpersoon van de groothandel Workerz (Walter Akkermans). Ik zeg altijd tegen hem “met Nelf gaat het vanzelf” en daar is geen woord van gelogen. Ga zo door met het ontwikkelen van geweldige verven. Bij mij komt er in ieder geval niets anders in de bus dan NELF.

Titan SB werkt als een spiegel

Kaars Sijpesteijn Schilderwerken “Kracht in ambacht”

Remco Kaars Sijpesteijn

Zolang ik schilder ben, schilder ik al met de producten van Nelf. De levensduur en glansbehoud is soms zelfs te goed. Op dit moment heb ik een woning in de Xtreme gloss de verf zit er al 11 jaar op en ik heb één keer bijgewerkt. Laatst kwam ik er weer maar ze hadden me nog niet nodig, kon nog wel een paar jaar mee!

logo schildersbedrijf groenewold

Schildersbedrijf Groenewold

Be Groenewold - schilder en eigenaar van Schildersbedrijf Groenewold

Wij werken graag samen met Nelf. Ze hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering en nooit problemen. Wij verkopen veel van de Nelfamar SD Coating. Dit product is zeer goed te verwerken, overal op toepasbaar en is snel droog.

Lex-Bueneker

Rozema Coatings

Lex Bueneker - Algemeen medewerker bij Rozema Coatings

Wij zijn trots dat we een merk als Nelf mogen verkopen, Nelf staat voor kwaliteit en duurzame verfsystemen.

FOV

FOV Friesche Olie- en Verhandel

Peter van der Veen - Commercieel Directeur bij FOV