Nieuw: 4 Seasons Grondlak

We kennen allemaal de 4 seizoenen producten wel in de markt. Het R&D van Nelf wilde een stapje verder in deze technologie en heeft gewerkt aan een grondlak welke zowel in de zomer als in de winter te verwerken is met extra eigenschappen. Wat deze grondlak zo uniek maakt is de combinatie van verwerkbaarheid bij lage temperaturen en het behoud van overschilderbaarheid binnen één dag. Bovendien is het één van de weinig grondlakken die naast de hiervoor benoemde eigenschappen ook een zijdeglanzend is. Hierdoor is het product ook als voorlak te gebruiken.

Nordsee Hotel

Samen met enkele Nederlandse onderaannemers heeft Lucas Hut uit Assen de buitenschil van het 86 kamers en 4 etages tellende Nordsee Hotel op het Duitse eiland Borkum onderhanden genomen. Er heeft gevelreiniging, betonreparatie, herstel van stucwerk en nieuw schilderwerk plaatsgevonden. Er was al ongeveer 25 jaar niets gedaan aan onderhoud, dus dat was ook hard nodig volgens Lucas Hut. De ondernemer werkt al jarenlang veel met Nelf Meesterlakken en daarom viel ook bij dit project de keuze op de muurverf van Nelf.

Kasteel Duivenvoorde

Tussen Voorschoten en Leidschendam vind je Kasteel Duivenvoorde. In de 13e eeuw begonnen als een grote, vierkante verdedigingstoren en inmiddels uitgegroeid tot een uniek kasteel en prachtig landgoed. Kasteel Duivenvoorde is één van de oudere kastelen van Zuid-Holland en is één van de weinige kastelen in Nederland dat nooit verkocht werd. In 1963 is het kasteel opengesteld voor publiek. Het schitterend onderhouden landgoed rondom het kasteel leent zich perfect voor een ontspannen wandeling.

‘De Generaal’ voorzien van historische Nelf lakken

Eethuys-Café “De Generaal”, gesitueerd in het stijlvolle monumentale pand uit 1870, heeft een roemrijke historie. Zo heeft het pand jarenlang dienst gedaan als Station Baarn met hierin een speciale wachtkamer voor niemand minder dan de Koninklijke familie. Reden te meer dan ook om toe te zien op vakkundig onderhoud om het bijzondere pand ook voor het nageslacht te kunnen behouden.

Het ‘Houten huis’ 5 jaar later

In 2011 heeft Eisenga Meesterschilders uit Bussum de Nationale schildersVakprijs gewonnen in de categorie Onderhoudsschilderwerk met het ‘Houten huis’. Nu, 5 jaar later, ligt het schilderwerk er nog prachtig bij. Destijds zijn er diverse Nelf producten gebruikt.

Weekendje Haagse Strandhuisjes succesvol verloot

Vanuit een slaapstrandhuisje aan zee genieten van rust, ruimte en natuur, terwijl je op steenworp afstand bent van alle faciliteiten en bezienswaardigheden die Den Haag te bieden heeft. Met de verhuur van 20 van dergelijke huisjes op het Haagse strand, net ten zuiden van de boulevard van Kijkduin, denkt initiatiefnemer Jeroen Struving een gat in de markt te hebben gevonden.

‘Whitewash’ afwerking voor Haagse Strandhuisjes

Vanuit een slaapstrandhuisje aan zee genieten van rust, ruimte en natuur, terwijl je op steenworp afstand bent van alle faciliteiten en bezienswaardigheden die Den Haag te bieden heeft. Met de verhuur van 20 van dergelijke huisjes op het Haagse strand, net ten zuiden van de boulevard van Kijkduin, denkt initiatiefnemer Jeroen Struving een gat in de markt te hebben gevonden. Het kostte de Hagenees liefst 7 jaar om – van respectievelijk gemeente Den Haag, Rijkswaterstaat, Hoogheemraadschap Delfland, Provincie Zuid-Holland en natuurbeleidsbepalers – het groene licht te krijgen. Hij moest vele lastige klippen omzeilen om op het strand te mogen bouwen, maar door zijn vasthoudendheid is dat nu gelukt.

Fietsenstalling aan de Ijburg Baai in Amsterdam

Dit is één van de spraakmakende fietsenstallingen aan de IJburg Baai in Amsterdam die is behandeld met de Nelfamar Vinyl Miocoat. De fietsenstallingen liggen boven het water en mogen, vanwege milieuaspecten, dan ook niet worden gestraald en/of gespoten. Daarom is er gekozen voor het reversibele systeem van Nelf. Dit systeem maakt schuren overbodig en draagt zorg voor de meest optimale hechting en bescherming!