Marine Paints

Uw partner in scheepsverven sinds 1916

De Nederlandse scheepsbouwsector kenmerkt zich door een hoge productiviteit en sterke specialisatie. In weinig andere bedrijfstakken worden zulke extreme eisen gesteld aan de kwaliteit van verf. Weer, wind, water en het intensieve gebruik vragen om uiterst bestendige verfsystemen, voor de bescherming van zowel staal als houtwerk.

Nelf Marine Paints weet als geen ander deze eisen te vertalen in kwaliteitsproducten. Al jarenlang is Nelf Marine Paints actief op het gebied van scheepsbouw (visserij en binnenvaart), scheepsreparaties en beroeps- en pleziervaart. De ijzersterke epoxycoatings, chloorrubber- en vinylverven op vissersboten en de slijt- en kleurvaste lakken op vele binnenvaartschepen hebben hun kracht en roestwerende kwaliteit al vele jaren bewezen. Nelf Marine Paints levert kwaliteit op het gebied van corrosiewering, chemicaliënbestendigheid, glans, hechting en slijtvastheid. Maar ook op het gebied van verwerking (dekking en vloeiing) en onderhoud voldoen wij aan de hoogste eisen.

Naast kwalitatieve verf kenmerkt het bedrijf zich door persoonlijke service op maat. De technische adviseurs kennen de sector als geen ander en waar nodig biedt Nelf Marine Paints met veel plezier ondersteuning aan opdrachtgevers en verwerkers.