Kleurenwaaiers

Nelf beschikt over een aantal eigen kleurenwaaiers.

Nelf Meesterlakken Collectie

De Nelf Meesterlakken Collectie waaier bevat een kleurselectie die past bij de hedendaagse behoefte van de markt. 154 kleuren die zowel in het interieur als in het exterieur toepasbaar zijn.

Een selectie moderne en authentieke kleuren die samen zorgen voor vele spannende kleurencombinaties. De kleuren uit de Nelf Meesterlakken Collectie zijn uitstekend toepasbaar in modern en historisch erfgoed. Kies vervolgens voor een afwerking met de Nelf Meesterlakken en je krijgt een prachtig duurzaam eindresultaat.

Kortom de Nelf Meesterlakken Collectie waaier is een onmisbaar kleurenkompas voor schilder, opdrachtgever of architect in onder meer de woningbouw, nieuwbouw of monumentenzorg.

Nelf Monumentenwaaier

Vele verfkleuren hebben een rijke traditie en zijn hierdoor van historische waarde. Een selectie van deze monumentale kleuren is opgenomen in de “Monumentenwaaier 2010”.

Sienna, Standgroen, Dodekop paars en Bruine omber zijn enkele tot de verbeelding sprekende kleuren uit de Monumentenwaaier 2010. In totaal bevat de waaier een 60-tal authentieke kleuren waarvan de eerste 40 kleuren vooral terug te vinden zijn op het exterieur van historische en monumentale panden. De laatste 20 kleuren zijn bijpassende kleuren voor het interieur van deze panden. Alle kleuren zijn leverbaar in de Meesterlakken van Nelf.

Met de Monumentenwaaier 2010 heeft een schilder, opdrachtgever of architect een zeer compleet kleurenaanbod in handen voor het onderhouden van historisch erfgoed maar ook voor eigentijds schilderwerk aan gebouwen en woningen.

Nelf RAL Collection

RAL is een erkend en veel gebruikt kleurensysteem in diverse markten van industrie en bouw tot dienstverlening. In de Nelf RAL Collection staat een selectie van veel gebruikte RAL kleuren. Van RAL 9001 en 9010, de meest gebruikte offwhites, tot RAL 3031 en RAL 9007.

Bestellen

Alle waaiers zijn verkrijgbaar via de officiële Nelf dealers. Indien zij niet beschikken over een waaier, dan kunnen zij deze bij ons opvragen.