Renovatie Stadsschouwburg Groningen

Project: Stadsschouwburg Groningen
Schildersbedrijf: Kerbof Schilders BV, Delfzijl
Gebruikte producten: 
Ondergrond staal: Nelfaprime Universeel Primer ZF
Afwerking staal: Nelfamar Vinyl Plus
Ondergrond hout: Nelfapré Xtreme Zuso BB, Nelfapré Xtreme Grondlak
Afwerking hout: Nelfalite Xtreme Gloss

Stadsschouwburg Groningen is sinds 13-04-1995 opgenomen in het register van beschermde Rijksmonumenten. Dit prachtige monument is compleet nieuw in de verf gezet!

Onderdelen zoals houten goot- en gevellijsten, kozijnen, ramen, deuren, kroonlijst, aluminium ramen, ijzeren ventilatieroosters, stalen constructie en het ijzeren toegangshekwerk zijn voorzien van een nieuwe laag verf.

De stalen onderdelen zijn gegrond met de Nelfaprime Universeel Primer ZF en afgelakt met de Nelfamar Vinyl Plus. Houten onderdelen zijn als volgt behandeld: Kaal hout en gerepareerde delen zijn bij-gegrond met Nelfapré Xtreme Zuso BB. Het gronden is gedaan met Nelfapré Xtreme Grondlak. En voor de aflak is de Nelfalite Xtreme Gloss gebruikt voor een prachtig, duurzaam, hoogglanzend eindresultaat.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *