‘De Generaal’ voorzien van historische Nelf lakken

Project: Eethuys-Café ‘De Generaal’
Grossier: Motshagen Glas en Verf B.V., Hilversum
Schildersbedrijf: Schildersbedrijf Van der Horst
Gebruikte producten: Nelfalite Caraat SB

Eethuys-Café “De Generaal”, gesitueerd in het stijlvolle monumentale pand uit 1870, heeft een roemrijke historie. Zo heeft het pand jarenlang dienst gedaan als Station Baarn met hierin een speciale wachtkamer voor niemand minder dan de Koninklijke familie. Reden te meer dan ook om toe te zien op vakkundig onderhoud om het bijzondere pand ook voor het nageslacht te kunnen behouden.

Schildersbedrijf Van der Horst en Motshagen Glas en Verf hebben hiervoor de handen ineen geslagen en de hulp ingeschakeld van Nelf Lakfabrieken BV, tevens een naam met een roemrijke historie!

Het door Nelf hier voorgeschreven kwaliteitsproduct Nelfalite Caraat SB staat garant voor een esthetisch hoogstaand en optimaal duurzame “Koninklijk waardige” afwerking. Dit zorgt dat de uitstraling en conservering van het prestigieuze pand ook voor de toekomstige generatie(s) verzekerd blijft!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *