Nassauveste, karakteristieke handelspanden

Project: Nassauveste Amsterdam
Opdrachtgever: VVE de Nassauveste
Grossier: Mooij Verf Amsterdam
Schildersbedrijf: Limako Schilders en Wandafwerkingsbedrijf Almere
Gebruikte producten:
Houtverbindingen: Zusex Flexicompound, Zusex Impregneer OV
Houtrotreparatie: Zusex Renovatiecompound
Grondlaag houtwerk: Nelfapré Xtreme Grondlak, Nelfapré Zuso BB
Afwerking houtwerk dekkend: Nelfalite Xtreme Gloss
Afwerking gevel: Nelfamur Topcoat AC
Staalwerk: Nelfamar Vinyl Topcoat

Appartementencomplex “Nassauveste” is een rijksmonument gelegen op het Realeneiland te Amsterdam. In samenspraak met de eigenaren heeft LIMAKO Schilders- en Wandafwerkingsbedrijf uit Almere het complex met karakteristieke kleuren en de modernste Nelf-producten afgewerkt. Het schilderwerk vindt plaats in stappen, elk jaar wordt een deel geschilderd

Een mooi voorbeeld van “oud ontmoet nieuw”. Nassauveste is gevestigd aan de Vierwindenstraat wat betekent “uit alle streken”. In de 17 eeuw kwamen de kooplieden met hun handelswaar vanuit de hele wereld naar Amsterdam. In dit bijzondere handelspand “Nassauveste” werden de kostbaarheden opgeslagen. Deze handelswaar bestond voornamelijk uit wijnen. Tegenwoordig vind je in dit karakteristieke gebouw woonappartementen.

Nassauveste Amsterdam
Nassauveste Amsterdam

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *