Nieuw! De Nelfamur Extra Clean Mat

Nelfamur Extra Clean Mat

08-01-2018

 

Vanaf nu de oplossing voor intensief belaste en vuilgevoelige ruimtes. De Nelfamur Extra Clean Mat, een zeer goed reinigbare extra matte muurverf met een hoge dekkracht voor binnen!

 

De muurverf is uitstekend schoon te houden met water en een spons of doek zonder dat dit storende vlekken of ‘glanzende’ plekken achterlaat. De Nelfamur Extra Clean Mat is breed inzetbaar op o.a. beton, gips of glasweefsel. Of het nu gaat om ziekenhuizen, scholen of horecagelegenheden, met de Nelfamur Extra Clean Mat kunnen deze ruimtes perfect worden afgewerkt.

 

Vlekken van vuile handen, stiften of kleurstof bevattende producten zoals wijn of koffie trekken niet in de verflaag en zijn daarom simpel te verwijderen. De Nelfamur Extra Clean Mat glanst niet op na veelvuldig reinigingen en blijft zijn extra matte look behouden. Schoonmaakmiddel is niet nodig voor de klus, een doek en water volstaat. Deze bijzondere muurverf valt in schrobklasse 1, Conform DIN EN 13 300, en is de extra mat < 5 GU (85°).

 

De Nelfamur Extra Clean Mat is verkrijgbaar in wit en lichte kleuren via het Color Impression kleurenmengsysteem in 5 en 10 liter verpakkingen. Verkrijgbaar via de Nelf grossiers. 

 

Snel zoeken:

Vind snel productinformatie, technische informatiebladen, brochures, enzovoort: